JSTE VE VYKUŘOVÁNÍ NOVÁČKY? PAK TUTO INFORMACI ZADEJTE DO POZNÁMKY U OBJEDNÁVKY... PŘILOŽÍM VÁM DO BALÍČKU MALÝ NÁVOD JAK NA TO. VÍCE NAJDETE TAKÉ V BLOGU A VLOGU ZDE NA STRÁNCE...

Hodnocení obchodu

5,0 102 hodnocení
5
102x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
SK Avatar autora Silvie Klavacova | 26.1.2023
MF Avatar autora Martin Flegr | 19.1.2023
LT Avatar autora Lada Tomková | 27.12.2022
LD Avatar autora Lenka Dvořáčková | 26.12.2022
VB Avatar autora Veronika Brázdilová | 20.12.2022
Skvělá komunikace a úžasné produkty! :)
ŠM Avatar autora Štěpánka Machalová | 17.12.2022
K Avatar autora Klára | 14.12.2022
Moc doporučuji! Úžasně produkty i úžasná komunikace. :) Děkuji.
HK Avatar autora Hana Karbanová | 14.12.2022
HF Avatar autora Hana Fabryová | 14.12.2022
Miluji tyto vykuřovadla, velmi ráda je používám. Komunikace super, balení bezpečné.
HC Avatar autora Hana Cenková | 13.12.2022
Velká spokojenost. Vstřícné jednání, zásilka perfektně, s láskou zabalená, dodání rychlé. Mohu jen doporučit.
VD Avatar autora Veronika Doleželová | 8.12.2022
Objednávala jsem vykuřovadla a vonné tyčinky Archandělů. Skvělá komunikace, dodání, práce dělaná s láskou. Vše na 1*. Obchod moc všem doporučuji!
MK Avatar autora Michaela Kratochvilova | 2.12.2022
Elišku moc doporučuji, rychlé, milé a vstřícné jednání.
EK Avatar autora Eliška Kadeřávková | 23.11.2022
Avatar autora Miroslava Černošková | 23.11.2022
Nadmíru spokojená. S takovým přístupem k zákazníkům se hned tak nesetkáte. Do tohoto obchůdku se budu pořád vracet.
LH Avatar autora Lucie Hammerová | 3.10.2022
Kvalitní a krásné zboží, skvělá komunikace a rychlé dodání. Moc děkuji.
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 4.10.2022
Děkuji moc za krásnou zpětnou vazbu, Luci. :-) Je mně velikou radostí a ctí... :-)
AO Avatar autora Alena Ondráčková | 3.10.2022
Děkuji za milou komunikaci a dodání moc krásného zboží, určitě budu stálá zákaznice :)
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 4.10.2022
Alenko, je mně velikou radostí být tady pro Vás a těšit Vás mým zbožím. Kdykoliv opět ráda... :-) A děkuji za milou zpětnou vazbu, které si opravdu moc cením. :-)
TK Avatar autora Tůmová Kateřina | 29.9.2022
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 29.9.2022
Děkuji za krásné hodnocení, paní Kateřino. :-)
MN Avatar autora Miroslav Nový | 22.8.2022
Rychlé odeslání, skvělé produkty
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 29.9.2022
Děkuji za krásné hodnocení, milý Miroslave. :-)
ZM Avatar autora Zuzana Matějková | 28.7.2022
krásný přívěšek a skvělá komunikace s obchodem
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 29.9.2022
Děkuji za milou zpětnou vazbu, paní Zuzano. :-)
MR Avatar autora Martina Rychetská | 13.6.2022
Tento obchod ze srdce doporučuji. Nejen, že nabízí velmi kvalitní produkty, ale komunikace je nadstandardní. Zboží je připraveno rychle, pečlivě zabaleno. Navíc je jasné, že prodejkyně svému zboží rozumí a dokáže i poradit. Děkuji
EL Avatar autora Eliška Lukonchik (Administrátor) 14.6.2022
Milá Martinko, děkuji za nádhernou recenzi. Moc si ji vážím a nesmírně mě těší. Děkuji. :-*
Nahoru
102 položek celkem