Hodnocení obchodu

5,0 85 hodnocení
5
85x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MN Avatar autora Miroslav Nový | 22.8.2022
Rychlé odeslání, skvělé produkty
ZM Avatar autora Zuzana Matějková | 28.7.2022
krásný přívěšek a skvělá komunikace s obchodem
MR Avatar autora Martina Rychetská | 13.6.2022
Tento obchod ze srdce doporučuji. Nejen, že nabízí velmi kvalitní produkty, ale komunikace je nadstandardní. Zboží je připraveno rychle, pečlivě zabaleno. Navíc je jasné, že prodejkyně svému zboží rozumí a dokáže i poradit. Děkuji
EL Avatar autora Eliška Lukonchik (Administrátor) 14.6.2022
Milá Martinko, děkuji za nádhernou recenzi. Moc si ji vážím a nesmírně mě těší. Děkuji. :-*
DL Avatar autora Dagmar Ludvíčková | 18.5.2022
EL Avatar autora Eliška Lukonchik (Administrátor) 14.6.2022
Děkuji za krásné hodnocení. :-)
J Avatar autora Jitka | 13.4.2022
EL Avatar autora Eliška Lukonchik (Administrátor) 14.6.2022
Děkuji moc za krásné hodnocení.
ĽK Avatar autora Ľudmila Kráľová | 25.3.2022
Som maximálne spokojná s komunikáciou, nádhernými vôňami, ktoré teraz pravidelne intuitívne využívam a rýchlym dodaním. Obchodík vrele odporúčam. Ďakujem.
EL Avatar autora Eliška Lukonchik (Administrátor) 14.6.2022
Moc mě těší, milá Ludmila, že Vás vůně takto podporují a provází a moc děkuji za hodnocení. Vážím si ho. :-)
ST Avatar autora Stanislava Truplová | 24.3.2022
EL Avatar autora Eliška Lukonchik (Administrátor) 14.6.2022
Děkuji za hodnocení. :-)
JG Avatar autora Jana Guskova | 23.3.2022
Velmi milá komunikace,rychlé dodání a nádherné vůně. Já, i náš byt, je milujeme :-)
EL Avatar autora Eliška Lukonchik (Administrátor) 14.6.2022
Děkuji moc za krásnou zpětnou vazbu, Janinko. :-)
PN Avatar autora Petra Navrátilová | 10.2.2022
Úžasný přístup, rychlost a vše krásně zabaleno.
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
Děkuji za krásnou zpětnou vazbu, Peti! Vážím si ji... :-)
Š Avatar autora Šárka | 19.12.2021
Pěkný výběr, přehledné řazení produktů, rychlé jednání.
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
Děkuji za milé hodnocení, Šári. :-)
V Avatar autora Veronika | 18.12.2021
Rychle dodání, vůně jsou úžasné, voní krásně a nenadelaji takový čurbes, jako vonné tyčínky :-) velmi doporučuji
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
Velmi děkuji za moc pěknou zpětnou a nápomocnou vazbu, milá Veroniko. :-)
I Avatar autora Ivana M. | 15.12.2021
Krásné vůně, jsem velice spokojená i s přístupem a dodáním. Mohu jen doporučit.
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
Děkuji za doporučení a jsem ráda, že vůně těší, Ivanko. :-)
J Avatar autora Jana K. | 13.12.2021
Můžu jen a jen doporučit, velká spokojenost, krásně zabaleno, Eliška je profík. Děkuji za skvělý očistný zážitek s nádhernou vůní.
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
Děkuji za krásná slova i recenzi, Jani. :-)
J Avatar autora Jana | 3.12.2021
jsem velice spokojená
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
Děkuji za zpětnou vazbu, Jani a těší mě Vaše spokojenost. :-)
M Avatar autora Míša | 3.12.2021
Naprostá spokojenost
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
To mě mooc těší, Míšo. :-)
L Avatar autora Lucia | 18.11.2021
Krasne veci, uzasny pristup.. odporucam ????
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 18.11.2021
Děkuji moc za doporučení dále i krásné hodnocení, Luci! :-)
V Avatar autora Veronika | 7.11.2021
Skvělý přístup. Vůně jsou nádherné a po vyvětrání je cítit jen malý náznak, takže manžel neprotestuje jako u aromaterapie.
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 8.11.2021
Tohle moc ráda slyším, že i manžel se stal součástí., Verunko.. určitě to bude znát... ;-)
JP Avatar autora Jitka Kirtáia Pištěková | 2.11.2021
Nádherné vůně, krásně balené, vysoká očistná schopnost prostoru. Opravdu doporučuji! Děkuji za vaše produkty.
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 8.11.2021
Děkuji za krásnou zpětnou vazbu, Jituško. :-*
P Avatar autora Pavla | 1.11.2021
Jsem spokojena s nakupem, dekuji ❤️
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 8.11.2021
Děkuji za hodnocení, milá Pavlo. :-)
L Avatar autora Luci | 25.10.2021
Skvělý obchod a zboží vedený úžasnou majitelkou. Mezi mé nejoblíbenější patří Styrax s jeho krásně nasládlou vůní
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 25.10.2021
Děkuji za krásné hodnocení, Luci. :-) Styrax je úžasný, taky ho miluju... :-)
Nahoru
85 položek celkem