Hodnocení obchodu

5,0 83 hodnocení
5
83x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MR Avatar autora Martina Rychetská | 13.6.2022
Tento obchod ze srdce doporučuji. Nejen, že nabízí velmi kvalitní produkty, ale komunikace je nadstandardní. Zboží je připraveno rychle, pečlivě zabaleno. Navíc je jasné, že prodejkyně svému zboží rozumí a dokáže i poradit. Děkuji
EL Avatar autora Eliška Lukonchik (Administrátor) 14.6.2022
Milá Martinko, děkuji za nádhernou recenzi. Moc si ji vážím a nesmírně mě těší. Děkuji. :-*
DL Avatar autora Dagmar Ludvíčková | 18.5.2022
EL Avatar autora Eliška Lukonchik (Administrátor) 14.6.2022
Děkuji za krásné hodnocení. :-)
J Avatar autora Jitka | 13.4.2022
EL Avatar autora Eliška Lukonchik (Administrátor) 14.6.2022
Děkuji moc za krásné hodnocení.
ĽK Avatar autora Ľudmila Kráľová | 25.3.2022
Som maximálne spokojná s komunikáciou, nádhernými vôňami, ktoré teraz pravidelne intuitívne využívam a rýchlym dodaním. Obchodík vrele odporúčam. Ďakujem.
EL Avatar autora Eliška Lukonchik (Administrátor) 14.6.2022
Moc mě těší, milá Ludmila, že Vás vůně takto podporují a provází a moc děkuji za hodnocení. Vážím si ho. :-)
ST Avatar autora Stanislava Truplová | 24.3.2022
EL Avatar autora Eliška Lukonchik (Administrátor) 14.6.2022
Děkuji za hodnocení. :-)
JG Avatar autora Jana Guskova | 23.3.2022
Velmi milá komunikace,rychlé dodání a nádherné vůně. Já, i náš byt, je milujeme :-)
EL Avatar autora Eliška Lukonchik (Administrátor) 14.6.2022
Děkuji moc za krásnou zpětnou vazbu, Janinko. :-)
PN Avatar autora Petra Navrátilová | 10.2.2022
Úžasný přístup, rychlost a vše krásně zabaleno.
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
Děkuji za krásnou zpětnou vazbu, Peti! Vážím si ji... :-)
Š Avatar autora Šárka | 19.12.2021
Pěkný výběr, přehledné řazení produktů, rychlé jednání.
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
Děkuji za milé hodnocení, Šári. :-)
V Avatar autora Veronika | 18.12.2021
Rychle dodání, vůně jsou úžasné, voní krásně a nenadelaji takový čurbes, jako vonné tyčínky :-) velmi doporučuji
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
Velmi děkuji za moc pěknou zpětnou a nápomocnou vazbu, milá Veroniko. :-)
I Avatar autora Ivana M. | 15.12.2021
Krásné vůně, jsem velice spokojená i s přístupem a dodáním. Mohu jen doporučit.
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
Děkuji za doporučení a jsem ráda, že vůně těší, Ivanko. :-)
J Avatar autora Jana K. | 13.12.2021
Můžu jen a jen doporučit, velká spokojenost, krásně zabaleno, Eliška je profík. Děkuji za skvělý očistný zážitek s nádhernou vůní.
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
Děkuji za krásná slova i recenzi, Jani. :-)
J Avatar autora Jana | 3.12.2021
jsem velice spokojená
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
Děkuji za zpětnou vazbu, Jani a těší mě Vaše spokojenost. :-)
M Avatar autora Míša | 3.12.2021
Naprostá spokojenost
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 10.2.2022
To mě mooc těší, Míšo. :-)
L Avatar autora Lucia | 18.11.2021
Krasne veci, uzasny pristup.. odporucam ????
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 18.11.2021
Děkuji moc za doporučení dále i krásné hodnocení, Luci! :-)
V Avatar autora Veronika | 7.11.2021
Skvělý přístup. Vůně jsou nádherné a po vyvětrání je cítit jen malý náznak, takže manžel neprotestuje jako u aromaterapie.
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 8.11.2021
Tohle moc ráda slyším, že i manžel se stal součástí., Verunko.. určitě to bude znát... ;-)
JP Avatar autora Jitka Kirtáia Pištěková | 2.11.2021
Nádherné vůně, krásně balené, vysoká očistná schopnost prostoru. Opravdu doporučuji! Děkuji za vaše produkty.
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 8.11.2021
Děkuji za krásnou zpětnou vazbu, Jituško. :-*
P Avatar autora Pavla | 1.11.2021
Jsem spokojena s nakupem, dekuji ❤️
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 8.11.2021
Děkuji za hodnocení, milá Pavlo. :-)
L Avatar autora Luci | 25.10.2021
Skvělý obchod a zboží vedený úžasnou majitelkou. Mezi mé nejoblíbenější patří Styrax s jeho krásně nasládlou vůní
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 25.10.2021
Děkuji za krásné hodnocení, Luci. :-) Styrax je úžasný, taky ho miluju... :-)
D Avatar autora Dáša | 5.10.2021
Moc děkuji, úžasné, příjemné vůně....krásně se při nich relaxuje.???? Nemohu jinak ,než všem doporučit????
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 6.10.2021
To mě velmi těší, Dášo! :-) Ať je s nimi i nadále krásně!
H Avatar autora Hana | 1.10.2021
Celý byt je během chvilku provoněný. Děkuji!!!
E Avatar autora Eliška (Administrátor) 6.10.2021
Bylo mně velikou radostí, Hani a užívejte si vůně v radosti! :-)
Nahoru
83 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení